Tentang Kami

Terobosan

  • 1 (2)
  • 1 (1)

Runwell

Bubuka

Runwell klep mangrupikeun pabrik sareng pemasok klep industri di dunya. Kami jasa tina rupa-rupa katup industri pikeun jasa Oli, Gas, Cai, Kilang Kilang, Pertambangan, Kimia, Kelautan, Stasion Tenaga Bumi sareng Industri Pipa. Aya langkung ti 70 séri sareng rébuan modél klep. Produk unggulan kalebet Bola klep, klep kukupu, Klep Gerbang, klep Globe, Klep Cek, Klep Kelautan, Klep Kasalametan, Saringan, saringan minyak, Klep kelompok sareng suku cadang Klep. Produk nutupan tekanan tinggi, sedeng sareng lemah, kisaran ti 0.1-42MPA, ukuran tina DN6-DN3200. Bahanna bérés tina waja, waja tahan karat, beusi tuang, gangsa sareng bahan paduan khusus atanapi baja Duplex. Sadaya produk kami dirancang, didamel sareng diuji sapinuhna kana API, ASTM, ANSI, JIS, DIN BS sareng Standar ISO.

  • -
    diadegkeun dina 1989
  • -
    30 taun pangalaman
  • -+
    langkung ti 70 séri
  • -+
    langkung ti 1600 model

produk

Inovasi