3PCS Trunnion dipasang Ball Valve 24 Inci 150LB

Pedaran pondok:

Klep bal dipasang 24 inci 150 LB trunnion ngagaduhan girboks, flange RTJ, desain aman seuneu per API 607. Klep bal 3 buah didesain per API 6D.


  • Ngaran Produk: 3PCS Trunnion dipasang Ball Valve 24 Inci 150LB
  • Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jenis pabrik: Pabrik
  • Jangka pamayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Waktos pangiriman: 30 dinten saatos setoran
  • Kustomisasi: Klep atanapi Logo
  • Paking: Kasus kai
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Design Feature & Benefit

    Résistansi aliran 1.Small hartosna kirang turunna tekanan
    2. Struktur klep saderhana sareng beurat enteng
    3. Bahan sealing anu dibébaskeun sayogi, ti bahan logam TCC, satelit, stainless steel janten bahan lemes PTFE, Teflon, Nylon, Toong sareng sajabana
    4. Kinerja anu saé tina kedap logam sareng sealing lemes
    5. Operasi anu gampang sareng gancang tina klep
    6. Gampang dijaga kusabab cincin korsi anu tiasa diperbarui
    7. Nalika kabuka atanapi katutup, klep sealing raray diisolasi tina korosi sedeng.  
    8. Jembar aplikasi dina hal ukuran sareng rating tekanan

    Quick Detail
    Jenis Klep Bola
    Ukuranna 24 "
    Tekanan Kelas 150
    Pangwangunan Bola Dipasang Trunnion, Tipe Tilu Sapotong, Éntri Samping
    Sambungan RF Flange
    Operasi Gir Dioperasikeun
    Bahan Awak WCB
    Desain & Pabrik API 6D
    Tekanan & Temp ASME B16.34
    Ngadepung ASME B16.10
    Sambungan Akhir ASME B16.5
    Kode Uji & Pamariksaan API 598
    Seuneu Aman API 607
    Rentang Suhu -29 ℃ ~ + 200 ℃
    Sedeng Cai, Minyak sareng Gas
    Asalna Cina
    Material Specification
    Henteu Bagian Ngaran  Baja karbon ka ASTM  Baja stainless pikeun ASTM
        WCB  LCB CF8 CF8M CF3 CF3M
    1 Underplate WCB  LCB CF8 CF8M CF3 CF3M
    2 Bolong Underplate A193 B7 A320 L7 A193 B8
    3 Trunnion A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    4 Awak  A216 WCB A352 LCB A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    5 Bonét Nut A194 2H A194 4 A194 8
    6 Bolt baud A193 B7 A320 L7 A193 B8
    7 Topi A216 WCB A352 LCB A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    8 Gasket SS Spiral Wound / grafit atanapi SS Spiral Wound / PTFE
    9 Poros leungeun baju SS / grafit
    10 Cingcin Korsi RPTFE atanapi POM
    11 Bal A105 / Ep.Cr atanapi F6 A182 F6 A351 CF8 A351 CF8M A351 CF3 A351 CF3M
    12 Korsi A105 / Ep.Cr atanapi F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    13 Cinyusu 17-17PH (inconel pikeun NACE) Ni-cr Alloy
    14 O-Ring Viton
    15 Gagang A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    16 Panutup Sealing A182 F6 A182 F6 A182 F304 A182 F316 A182 F304L A182 F316L
    17 O-Ring Viton
    18 Aktuator Gir
    Bahan na numutkeun standar ASTM

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami