API 6D Tuang ayun-ayunan baja cek klep tutupna

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: API 6D Tuang ayun-ayunan baja cek klep tutupna
  • Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jenis pabrik: Pabrik
  • Jangka pamayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Waktos pangiriman: 30 dinten saatos setoran
  • Kustomisasi: Klep atanapi Logo
  • Paking: Kasus kai
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Quick Detail

    Jenis

    Pariksa Klep

    Diaméter Nominal

    8 inci

    Tekanan Nominal

    1500LB

    Pangwangunan

    Jenis Ayun

    Sambungan

    RF

    Desain & Pabrik

    API 6D

    Tungtung ka Diménsi Tungtung

    ANSI B16.10

    Diménsi Flange

    ASME B16.5

    Tés & Pamariksaan 

    API 598

    Bahan Awak

    ASTM A216 WCB

    Bahan Disc

    WCB + 13Cr

    Gasket

    SS304 + Grafit fléksibel

    Temp. Kisaran

    -29 ~ 425 ° C

    Média

    Cai, Uap, Minyak, jsb

     

    Features

    - Cakram klep jinis ayun. 

    - Tilting disc type valves disc. 

    - Boléd bonét. 

    - Tekenan bonét tipe sealing diri. 

    - Cocog pikeun pamasangan horisontal sareng nangtung. 

    - Flanged tungtung 

    - Butt-welding tungtung 

    - Tekenan bonét tipe sealing diri 

    Our advantage

    1. Kami khusus ngadamel klep langkung ti 30 taun.

    2. Variétas klep anu paling lengkep, parantos ngembangkeun 70 séri langkung ti 1600 modél.

    3. Kualitas luhur, kami nampi sertipikat sapertos ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Our Service

    1. 100% uji tekanan cai sareng udara sateuacan kintun.

    2. Kami nyayogikeun jaminan kualitas 18 bulan saatos kiriman.

    KABEH masalah sareng masukan bakal kajawab dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami