Baja klep bellow segel dunya klep

Pedaran pondok:

Klep dunya segel bellow dirancang salaku per EN13709 kalayan diménsi nyanghareupan per EN558. Segel bellow anu dirancang khusus pastikeun nol kabocoran tina bobot.


  • Ngaran Produk: Baja klep bellow segel dunya klep
  • Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jenis pabrik: Pabrik
  • Jangka pamayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Waktos pangiriman: 30 dinten saatos setoran
  • Kustomisasi: Klep atanapi Logo
  • Paking: Kasus kai
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e
    Jenis Klep Globe
    Ukuranna DN 20
    Tekanan PN 40
    Pangwangunan Bonét Boléd, Batang naék, Sambungna Disegel
    Jinis Konéksi RF Flange
    Operasi Roda leungeun
    Kode Desain EN13709
    Ngadepung EN 558
    Sambungan EN1092
    Tés & Pamariksaan EN12266
    Bahan Awak Karbon Baja 1.0619
    Bahan Bellow SS304, SS316, SS316L jeung sajabana
    Temp panerapan -29 ℃ ~ + 420 ℃
    Aplikasi Cai, Minyak, Gas
    Structure Feature

    1. Desain standar segel bellow dua témbok

    2. Desain bonét anu ngabubarkeun panas;

    3. Kalayan alat panyimpen pelumas;

    4, Kalayan desain circlip pikeun ngalereskeun nut batang;

    5. struktur produk wajar, kinerja sealing dipercaya jeung penampilan alus;

    6. Beureum sealing dilas ku alloy keras basis Co, anu ngagaduhan résistansi maké anu hadé, tahan korosi, kinerja anti gesekan sareng umur jasa anu panjang;

    7. Batang gaduh perlakuan nitriding kalayan résistansi korosi anu saé sareng kinerja anti gesekan;

    8. Kalayan indikator posisi pikeun gerakan batang;

    8c91a8103e

    1. Kami khusus ngadamel klep langkung ti 30 taun.

    2. Variétas klep anu paling lengkep, parantos ngembangkeun 70 séri langkung ti 1600 modél.

    3. Kualitas luhur, kami nampi sertipikat sapertos ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Related Tags

    Tuang Steel Bellow Seal Globe Valve Valve Globe With Bellow Seal Bellow Sealed Globe Valve Produsén


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami