FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun conto?

A: Leres, anjeun wilujeng kéngingkeun conto pikeun nguji kualitas urang.

Q: Dupi anjeun ngalakukeun desain pikeun urang?

A: Leres. Kami gaduh R & D propésional anu gaduh pangalaman euyeub dina manufaktur. Kami tiasa nyayogikeun ukuran khusus, kelas bahan, sareng lapisan.

Q. Kumaha pesenan dikemas sareng dikirim?

A: Kanggo mesen khusus, urang tiasa ngarancang bungkusan custom warna lengkep pikeun cocog sareng merk anjeun, upami peryogi. Kaseueuran kintunan bungkus dina kotak kai.

Q: Kumaha upami waktos lead pikeun produksi masal?

A: Jujur, éta gumantung kana jumlah urutan sareng sarat khusus anjeun pikeun produk.

T. Naon prosedur kontrol kualitas anjeun?

A: Kami taat kana prosedur kontrol kualitas anu ketat anu dimimitian ku matérial sareng ngalaksanakeun dugi ka akhir prosés produksi nganggo alat-alat kontrol kualitas anu mutakhir. 100% uji tekanan cai sareng udara sateuacan kintun.

 Q. Naon anu anjeun dijual?

Kami bakal nyayogikeun dokuméntasi sareng sertipikat anu anjeun peryogikeun sapertos ISO, CE, API… Tangtosna sareng laporan uji klep, sertipikat analisis matéri. Samentawis kami nyayogikeun jaminan kualitas 18 bulan saatos kiriman. KABEH masalah sareng masukan bakal kajawab dina 24 jam.