Klep kukupu cek dikontrol hidrolik pinuh

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: Klep kukupu cek dikontrol hidrolik pinuh
  • Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai
  • Jenis pabrik: Pabrik
  • Jangka pamayaran: T / T, D / P, L / C, Western Union, Paypay
  • Waktos pangiriman: 30 dinten saatos setoran
  • Kustomisasi: Klep atanapi Logo
  • Paking: Kasus kai
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Ukuran port: DN250 ~ DN5000

    Desain: GB / T12238, JB / T8527, JB / T5299

    Struktur: Pinuh hidrolik mariksa klep kukupu

    Tekanan: PN 6 ~ PN25

    Suhu ngagawekeun: -10 ℃ ~ + 80 ℃

    Aplikasi: Stasion tanaga listrik

    Média: Cai

    Syarat dipasang pamasangan klep kukupu pinuh hidrolik: 1. Upami aya bagian tanduk dina outlet pompa cai, piring kukupu teu kedah aya dina bagian tanduk nalika klepna kabuka pinuh.2. Klep kedah dipasang jauh tina outlet pompa. 3. The nyanghareupan nyanghareupan disc klep kedah arah outlet pompa. 

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Ukuran port: 1/2 "~ 36" (DN15 ~ DN900)

    Desain: sakumaha standar

    Struktur: kelompok klep

    Tekanan: CLASS 150lbs ~ 2500lbs (PN10 ~ PN420)

    Awak: Baja karbon, Baja tahan karat, alloy Chrome, stainless steel duplex, baja suhu handap

    Suhu ngagawekeun: -40 ℃ ~ + 300 ℃

    Aplikasi: Industri prosés, industri listrik, minyak sareng gas, industri kimia, Logam sareng Pertambangan, Cai sareng Kotor, Plup sareng kertas 

    Média: cai, minyak, asam, uap

    Kami nyayogikeun jasa set klep khusus kanggo nyayogikeun solusi anu ditargét sampurna pikeun syarat khusus anjeun pikeun kaayaan damel.

    8c91a8103e

    1. Kami khusus ngadamel klep langkung ti 30 taun.

    2. Variétas klep anu paling lengkep, parantos ngembangkeun 70 séri langkung ti 1600 modél.

    3. Kualitas luhur, kami nampi sertipikat sapertos ISO, API, CE, PED, ABS, UC, BV, FM, WRAS, DV, GW, DNV, LR, BV.

    Our Service

    1. 100% uji tekanan cai sareng udara sateuacan kintun.

    2. Kami nyayogikeun jaminan kualitas 18 bulan saatos kiriman.

    KABEH masalah sareng masukan bakal kajawab dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami