Lug kukupu klep API Casting stainless steel

Pedaran pondok:


  • Awak: Baja stainless, operasi uas; DN 200, KELAS 300, 8 inci
  • Palabuhan Pangiriman: Ningbo / Shanghai; Klep kukupu flange ODM & OEM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    4344a557e8c5e16544be758c91a8103e

    Ngaran produk: Lug Butterfly Valve

    Ukuran port: 2 "~ 80" (DN50 ~ DN2000)

    Standar: API 609

    Tekanan: CLASS 150lbs ~ 600lbs (PN10 ~ PN110)

    Sambungan tungtung: Flange, Wafer, Lug

    Awak: Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran. Baja duplex, AL-Perunggu

    Korsi: Ketahanan atanapi Logam kana Logam

    Kakuatan: Manual, Listrik, Pneumatik

    Design features

    Desain aman seuneu, bobot Blowout-proof, Gelembung nutup-tutup, Topworks ka ISO5211, Ekstensi batang opsional, umur panggunaan anu super panjang, panutupan Friksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami