BERITA PERUSAHAAN

  • To Know The Valves

    Pikeun Nyaho Katup

    Gerbang klep gerbang Bagian bukaan sareng nutup tina klep gerbang nyaéta pelat gerbang, sareng arah gerak pelat gerbang jejeg sareng arah cairan. Klep gerbang dianggo salaku motong -...
    Maca deui
  • Status and development

    Status sareng pamekaran

    Ningbo Runwell klep co., Ltd komitmen kana panilitian sareng pamekaran sareng pembuatan klep industri kualitas luhur. Ayeuna parantos ngawangun ranté industri lengkep anu diwangun ku r & D desain klep, casting casting awak klep, produksi mesin produk, sadaya-ro ...
    Maca deui
  • Spring-type safety valve structure principle, failure, installation points analysis

    Prinsip struktur klep kaamanan tipe Spring, kagagalan, analisis titik instalasi

    Analisis sesar klep kaamanan tipe spring klep kasalametan tipe Spring, nyaeta ngandelkeun tekanan elastis tina cinyusu sareng klep atanapi plunger sareng bagian panyegelan konci klep, sakali nalika tekanan tina pembuluh tekanan henteu normal saatos tekanan tinggi bakal ngungkulan pressu ...
    Maca deui
  • Common metal seal ball valve fault analysis and solution

    Analisis sesar bal klep logam umum sareng solusi

    Klep bal segel logam dina panggunaan kaayaan damel tibatan klep bal segel anu tahan banting langkung ketat, suhu luhur, korosi anu kuat sareng debu, partikel, leutak sareng média sanésna ngeunaan kontinyu nganggo klep bola segel anu nyababkeun halangan anu cukup. Dina prosés panggunaan segel logam b ...
    Maca deui