Sistem Mariksa Kualitas Kami

Kami ngadalikeun kualitas sapanjang prosés manufaktur.

Pamariksaan casting:

Urang tiasa mendakan masalah bahan baku, sapertos casting anu teu sopan, kandel témbok anu henteu cocog, komposisi kimia sareng sajabina, anu mastikeun yén anjeun moal ditipu.  

Inspeksi Mesin:

Di hiji sisi, urang tiasa mastikeun akurasi mesin ngalangkungan prosés ieu. Di sisi anu sanésna, urang tiasa terang kasalahan mesin sedini mungkin, pikeun menangkeun langkung seueur waktos pikeun ngalereskeun sareng ngarobih.

Ngumpulkeun, Lukisan sareng bungkus:

Kegiatan pamariksaan akhir kalebet dokumén sareng rékor rékaman QC, pamariksaan visual, pamariksaan dimensi, uji tekanan, lukisan sareng cek pakét. Anjeun teu kedah sumping sareng mariksa sacara langsung sareng sadaya dokumén tiasa disayogikeun salaku buktina. 

Nguji khusus:

Salian ti uji coba hidrolik biasa sareng uji hawa, urang ogé tiasa ngalakukeun tés khusus sakumaha paménta klién, sapertos uji PT, uji RT, uji UT, tés cryogenik, tés kabocoran rendah, tés seuneu, sareng tés karasa sareng sanésna .