Service kami

Kami nyayogikeun:

1. Quuotation dina 24 jam atanapi henteu langkung ti 3 dinten

Ieu bakal ngantep anjeun minuhan tenggat waktos kiriman petik sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun 

2. Laporan status minggu tina urutan anjeun

Ku cara kieu, anjeun bakal ngagaduhan gambar anu jelas ngeunaan urutan anjeun. Anjeun teu kedah nyéépkeun waktos dina ngadorong kami pikeun pembaruan status

3. Mangsa jaminan 18-bulan

Sertipikat garansi bakal dikaluarkeun saatos kiriman sareng anjeun moal ngagaduhan masalah saatos mésér klep.

4. Solusi pikeun keluhan dina 3 dinten

Léngkah anu gancang sareng tanggung jawab pikeun keluhan bakal ngajagi reputasi anjeun sareng ngirangan karugian kauangan saloba mungkin.